O nama

1969 godine ugostiteljko preduzeće Beograd gradi kafe poslastičarnicu Švajcarija u parku, sa 120 sedišta u dva paviljona i 350 sedišta na terasi ispod kestenova. Nalazi se u samom centru Vrnjačke Banje i funkcioniše decenijama veoma uspešno. Najveće vrućine i temperature od 40 stepeni u plusu tokom leta mnogo lakše ćete podneti ukoliko sednete u baštu Švajcarije i tu se okrepite hladnom limunadom. Ono što Švajcariju izdvaja od ostalih kafića u Vrnjačkoj Banji jeste upravo ta, fenomenalna prirodna hladovina kestena koju nećete naći ni u jednom drugom kafiću, ali i veoma veliki izbor kolača. Nigde nećete naći niti probati šampitu, krtempitu, rum tortu ili indijaner kao u Švajcariji. Sve ovo doprinosi tome da se tokom leta rezerviše mesto u Švajcariji.

Pogledajte naš meni

Proslava rođendana

Proslavite svoj rođendan nezaboravno u okruženju svojih najboljih prijatelja. Rezervišite svoje mesto na vreme, a za ostalo ćemo se pobrinuti mi.

Večera za dvoje

Specijalna ponuda romantične večere za Vas i vašeg partnera. Iznenadite voljenu obosu u prelepom abijentu i uskusnoj hrani.

 • quote

  Definitivno najbolji restoran i najbolje mesto za odmor. Bašta je predivna, a osoblje još divnije. Hrana je preukusna, poslastice u savršene. Kad god sam u pilici, ne propuštam da svratim. Pozdrav iz Beograda.

  Ivana, Beograd

 • quote

  U Švajcariji je ambijent fenomenalan. Predivno okruženje prirodom, bliskim ljudima i savršena hrana su užitak koji je nezaboravan. Nigde nije bolje nego kada se čovek vrati kući. 

  Marko, Beč

 • quote

  Moje omiljeno mesto! Švajcarija je jedna i nezamenljiva. Nema dana da ne popijem kafu u njihovoj divnoj bašti. Hrana je preukusna, jednostavno savršena.

  Katarina, Vrnjačka Banja